Velkommen til By:Larms artistregistrering

Her kan du legge inn informasjon som i første omgang brukes til å velge ut de som tilbys en plass i vårt program. Registreringen er 100% web-basert og det er ikke nødvendig å sende oss ytterligere materiale i posten. Før du starter må det imidlertid gjøres noen forberedelser. Les teksten under før du fortsetter så du vet hva vi trenger fra dere.

Du får mulighet til å laste opp inntil tre låter i MP3 format og inntil tre bilder i .jpg format. Låtene må være i minimum 128mbit oppløsning og bildene i en trykkbar størelse. Hvis bildefila er rundt 0,5mb eller høyere bør det holde.

Pass på å ha dette klart på PCen din før du går videre. Vi vil også ha en bandomtale/presseskriv som forteller litt om bakgrunnen deres og hva bandet står for. Vi vil be om at vi ihvertfall får to låter for å ha et godt nok grunnlag til å gjøre en vurdering.

Dersom dere etterhvert tilbys en plass i programmet vil informasjonen du laster opp brukes videre i vår markedsføring. Dere får imidlertid anledning til å endre/bytte ut det dere måtte ønske innen vi kommer så langt.

Hvis du lurer på hvordan utvelgelsen foregår og hvilke vilkår som er knyttet til å spille på By:Larm, så kan du lese om det her.

NB: Sjekk at musikken din er kodet som mp3 og ikke f.eks. i AAC-format som er standardinnstillingen i iTunes. En mp3 fil har filendingen .mp3, en AAC fil har filending .m4a. Forklaring på hvordan du konverterer mellom formatene finnes bl.a. her: http://www.answerbag.com/q_view/32096

Til påmeldingen

Generell informasjon


Har dere spilt på By:Larm før?

Lenker

Kontaktperson

nb, backstage, production_contact_information

Vi er ute etter

Label
Management
Publisher
Booking agent